Magunkról

2023

Folytatjuk kulturális és természetjáró programjainkat. Meghívunk közkedvelt, ismert embereket (Gundel Takács Gábor, Saly Noémi, Beregi Péter, Erdős Virág). Tavasztól ismét egy- és többnapos kirándulásokat tervezünk ( Vác, Sopron, Kaposvár). Ismét lesznek tematikus sétáink Budapesten. Tagjaink száma már több, mint 1200, érdeklődőink száma is több száz.

2022 június

Az elmúlt másfél évre rányomta bélyegét a Covid! Azért nem pihentünk, Sok érdekes vendégünk volt a zoomon. Színészek,énekesek, üzletemberek, orvosok, tudósok. Azért kirándultunk is és városnézésen is voltunk. Kirándultunk Kalocsára, Horvátországba. Meglátogattuk a Zene Házát, az Operaházat. Tagjaink száma a Facebookon már megközelíti az 1000 főt, érdeklődöink száma a 200-at!

2020 decemberében

Ezt a baráti közösséget két lelkes nyugdíjas Heksch Éva és Imre keltették életre dr. Verő Tamás segítségével 2017 őszén.

Célunk egy olyan nyitott klub létrehozása volt, ahol mindenki jól érzi magát. Csapatot alkotunk, legyünk egy jó csapat!

Az elmúlt 3 év során 484 tagunk és 122 érdeklődő kísérte figyelemmel programjainkat, amelyek során tízszer kirándultunk bel- és külföldön, 8 könyvbemutató, 20 előadás, 8 tematikus sétánk volt.

Megjelentünk az Új Élet, a Budai Sófár és a Hírnök újságok lapjain, valamint szerepeltünk a Heti Tv-ben.

Az alábbi linken található egy kis összeállítás eddigi programjainkról.

https://drive.google.com/file/d/1qTcmiUiYZmjeVfXoUBeXTVv-fnhoPd97/view?usp=sharing

Az összejövetelek részben a XIII. kerületi Civilek Házában, részben Budai Micve Klubban voltak. A vírusjárvány során nem találkozhattunk személyesen, zoomon tartottuk a kapcsolatot.

Tervezünk további közös beszélgetést, éneklést, játszást, lesz közös séta és kirándulás, előadások és filmbemutatók, amint lehetséges.

A csapat maga alakítja a programokat a tagok igényei szerint.

Várjuk a programokra tett javaslataitokat!

Itt az oldalunkon mindig értesülni fogtok újabb összejövetelünkről, újabb témáinkról, terveinkről. Ide írhattok javaslatokat, hogy milyen további programokat szeretnétek. Talán nem is kell minden alkalommal előre meghatározott célú elfoglaltság. Néha megengedhetnénk magunknak egy kis "lazulást". Kötetlen beszélgetést egy kis süti majszolás közben.

Gyertek, és hívjátok barátaitokat, ismerőseiteket is, hogy ez a csapat belőlünk és barátainkból növekedjen, maradjon igazi közösség, valódi nyitott baráti kör.

Készítsd el weboldaladat ingyen!