Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Magunkról

Ezt a baráti közösséget két lelkes fiatal Verő Bán Linda, és Verő Tamás valamint idősebb segítőik Heksch Éva és Imre keltették életre.

Célunk egy olyan nyitott klub létrehozása főként 50 feletti tagjaink részére, ahol mindenki jól érzi magát. Csapatot alkotunk, legyünk egy jó csapat! Az összejöveteleket részben a Budai Micve Klubban tartjuk, tervezünk közös főzést, beszélgetést, éneklést, játszást, lesz közös séta és kirándulás, amikor az időjárás megengedi. A csapat maga alakítja a programokat a tagok igényei szerint.

Várjuk a programokra tett javaslataitokat!
 

Itt az oldalunkon mindig értesülni fogtok újabb összejövetelünkről, újabb témáinkról, terveinkről. Ide írhattok javaslatokat, hogy milyen további programokat szeretnétek. Talán nem is kell minden alkalommal előre meghatározott célú elfoglaltság. Néha megengedhetnénk magunknak egy kis "lazulást" . Kötetlen beszélgetést egy kis süti majszolás közben.
 

Gyertek, és hívjátok barátaitokat, ismerőseiteket is, hogy ez a csapat belőlünk és barátainkból forrjon össze, igazi közösséggé, valódi nyílt baráti körré.

arcok.jpg